2421300484 6944325178 Αναγνωστοπουλου 30Α - Λογοθέτου, Νεάπολη, Βόλος

Γιώργος Τάσσιος
Εργαστήριο Ταπετσαρίας Επίπλων


 

Ταπετσαρίες Επίπλων για το Σπίτι!

Τα οικιακά έπιπλα λόγω συχνής χρήσης ή και παλαιότητας, έρχεται η στιγμή, που χρειάζονται συντήρηση ώστε να συνεχίσουν να διακοσμούν όμορφα το χώρο σας και να είναι χρηστικά. Στο Εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε τα έπιπλα του σπιτιού σας να γίνουν σαν καινούρια.

Η άριστη τεχνική εξειδίκευση, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε έπιπλα κατάλληλα για το χώρο σας που χαρακτηρίζονται από αισθητική, σύγχρονο ή διαχρονικό design , άνεση, ποιότητα και λειτουργικότητα.

 

Συνδιάστε τα στυλ διακόσμησης

Πολλές φορές, βλέπουμε ένα σπίτι να είναι διακοσμημένο με κάποιο συγκεκριμένο ύφος, μοντέρνο ή κλασικό. Θα ήταν ωστόσο ενδιαφέρον να ακολουθήσετε μια τεχνική, με την οποία θα μπορούσατε να συνδυάσετε στον ίδιο χώρο διαφορετικά στυλ και τεχνοτροπίες, αποτυπώνοντας έτσι το ιδιαίτερο προσωπικό σας γούστο.

Μπορεί να επιτευχθεί  ένα ευχάριστο ομοιόμορφο αποτέλεσμα συνδιάζοντας κάποια έπιπλα συγκεκριμένου στυλ, με διακοσμητικά αντικείμενα της ίδιας λογικής.  Όμως πολλοί άνθρωποι προτιμούν κάτι πιο ιδιαίτερο που μπορεί να δημιουργηθεί όταν διαφορετικά στιλ  επίπλων, διαφορετικά χρώματα και υφές  χρησιμοποιούνται μαζί στον ίδιο χώρο.

 

Κάντε χρωματικούς συνδιασμούς

Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων, στο χώτο σας που θα αποτελείται από δυο βασικά ουδέτερα χρώματα και συνδυάστε με άλλα δυο, που θα είναι πιο έντονα και φωτεινά.

Δοκιμάστε επίσης να χρησιμοποιήσετε υφάσματα σε διαφορετικές υφές που θα περιλαμβάνουν τα  βασικά καθώς και τα έντονα χρώματα που έχετε διαλέξει.